Meny Lukk

Teknisk analyse av Nordic Nanovector

Viser 1 innlegg (av totalt 1)
 • Forfatter
  Innlegg
 • #4944
  TechTrader
  Deltaker

  teknisk analyse av nordic nanovector aksje nanov kursmål anbefaling forum tips

  Nordic Nanovector aksjen beveger seg mellom en sterk støtte og motstand. På kort sikt ser kursutviklingen svak ut.

  I slutten av februar fikk aksjekursen til Nordic Nanovector seg et kraftig løft, og den har nå etablert seg mellom den tekniske støtten ved 23,02 kr og den tekniske motstanden ved 28,22 kr. Vi har tidligere hatt en vimpelformasjon her og en flaggformasjon, men nå ser det mer ut til at vi har fått en trading range. Uansett, ett brudd på gjennom motstanden vil kunne løfte kursen opp mot neste motstand ved 32,20 kr. Ett brudd ned vil derimot kunne føre til at kursen faller ned mot første tekniske støtte ved 20,74 kr.

  Trading ranger og tekniske indikatorer pleier som regel å ikke fungere godt da det kan komme mange falske signaler, og det kan vi se i MACD. Nå har det riktignok kommet salgssignaler fra denne indikatoren. Først ved at det korte gjennomsnittet har brutt ned gjennom det lange gjennomsnittet, og videre ved at det korte snittet har brutt ned gjennom 0-linjen. Det lange gjennomsnittet er også i ferd med å bryte denne viktige linjen.

  I RSI har det blitt dannet lavere topper, noe som er et svakhetstegn. Vi har også hatt en positiv tendens i denne indikatoren ved at det har blitt etablert høyere bunner, men denne er nå brutt. Dette er også et salgssignal.

  På kort sikt ser det negativ ut for Nordic Nanovector aksjen, og det er rom for en test av støttene ved 23,02 kr og 20,74 kr. Her er det støtten ved 23,02 kr som er viktigst, da denne også er en del av trading rangen. Et brudd på denne vil kunne være et signal om at vi kan få en fallende trend. Dersom det blir med en test av denne viktige tekniske støtten vil det være sannsynlig at vi kan få en test av taket i trading rangen. For videre oppgang vil det være viktig at vi får brutt motstanden i RSI fra de lavere toppene.

Viser 1 innlegg (av totalt 1)
 • Du må være innlogget for å svare på dette emnet.