Meny Lukk

Teknisk analyse av Nordic Semiconductor

Viser 1 innlegg (av totalt 1)
 • Forfatter
  Innlegg
 • #4955
  TechTrader
  Deltaker

  teknisk analyse av nordic semiconductor aksjen kursmål anbefaling tips forum

  Nordic Semiconductor aksjen har fått et kraftig løft på grunn av stramt tilbud av halvledere. Et rykte om oppkjøp og uttaleser om at de større investorene ikke vil selge for mindre enn 400 kr har også gjort sitt til sterk kursutvikling.

  Nordic Semiconductor aksjen har lenge vært inne i en stigende trendkanal, og vi har nå fått et brudd ut av motstanden. Det signaliserer sterkere stigningstakt. Det er flere grunner til at dette bruddet vil holde seg, og at vi får en ny stigende trendkanal. Vi har nemlig gått gjennom en konsolidering som har ført til at vi har en flaggformasjon i chartet. Potensialet fra denne tekniske formasjon er avstanden fra bunnen av flaggstangen og opp til toppen av flagget. I kroner og øre betyr det at Nordic Semiconductor aksjen skal kunne stige med rundt 44,00 kr fra dagens nivå. Det gir et kursmål på 282 kr for Nordic Semiconductor.

  Det korte gjennomsnittet i MACD er i ferd med å flate ut, og nærmer seg det lange gjennomsnittet. Det kan bety at vi kan få en reaksjon ned på kort sikt. Slik chartet ser ut vil nok et eventuelt fall stoppe opp ved taket i flaggformasjonen. RSI tyder også på at kursen er overkjøpt på kort sikt, men på lenge sikt er tendensen positiv ved at det har blitt dannet høyere bunner i chartet.

  På kort sikt ser det ut til at kursen har gått i overkant av hva den kan klare, men samtidig er bruddet på flaggformasjonen et tydelig kjøpssignal.

Viser 1 innlegg (av totalt 1)
 • Du må være innlogget for å svare på dette emnet.