Meny Lukk

Teknisk analyse av PGS

Viser 1 innlegg (av totalt 1)
 • Forfatter
  Innlegg
 • #4941
  TechTrader
  Deltaker

  teknisk analyse av pgs aksjen kursmål anbefaling tips forum 040621

  Oljeprisen har steget, men det har også renten i USA og det har nok vært tungt for PGS som er en høyt giret aksje.

  I november 2020 etablerte PGS aksjen en ny bunn, og har siden vært inne i en stigende trendkanal. I midten av mars fikk vi et brudd på motstanden i taket av trenden, men siden har kursen etablert en fallende trendkanal. I midten av mai ble det etablert en bunn i trendkanalen ved den tekniske støtten ved 4,80 kr. Siden dette er et støttenivå som også fungerte ved forrige bunn har vi nå fått en utflatning i kursen til PGS aksjen. Det kan være godt nytt.

  Kursen har reagert opp og er nå på oversiden av støtten ved 5,61 kr, i tillegg til å være på oversiden av det flytende gjennomsnittet på 15 dager som tidligere har vært en viktig støtte og motstand.

  I løpet av de siste par dagene har aksjekursen konsolidert mellom støtten ved 5,61 kr og motstanden ved 5,97 kr. Her har det blitt dannet lavere topper, noe som har ført til at vi har fått en liten vinmpelformasjon. Her fungerer taket i den fallende sekundærtrenden som motstand, og et brudd på dette vil være et signal om å kjøpe PGS aksjen. Potensialet fra formasjonen er ikke det største, men det skal kunne være nok til å sende kursen over gjennomsnittslinjen i den stigende trendkanalen, og over denne er det lite motstand før 6,85 kr.

  MACD har nylig gitt et kjøpssignal ved at det korte gjennomsnittet har brutt opp over det lange. Her er vi også i ferd med å få et nytt kjøpssignal dersom det korte gjennomsnittet bryter opp over 0-linjen. RSI har gitt et kjøpssignal ved at den tekniske indikatoren har brutt opp fra en motstand fra lavere topper. Med en verdi på 55 viser denne at det også skal være rom for videre oppgang på kort sikt.

Viser 1 innlegg (av totalt 1)
 • Du må være innlogget for å svare på dette emnet.