Meny Lukk

Teknisk analyse av Quantafuel aksjen

Viser 10 innlegg - 1 til 10 (av totalt 10)
 • Forfatter
  Innlegg
 • #2693
  Handelsmannen
  Deltaker

  Teknisk analyse av Quantafuel aksjen kursmål

  Quantafuel aksjen er forholdsvis ny på børs, og dermed er det ikke å mye å gripe fatt i når det kommer til teknisk analyse. Uansett har aksjen vært inne i en stigende trend som begynte i mars 2020. I denne trenden har både tak og gulv vært testet flere ganger. Vi kan også se at 10-dagerssnitt og 25-dagerssnitt har vært viktige støttenivåer for Quantafuel aksjekursen. Det har blitt dannet en bear divergens mellom aksjekursen og RSI, men kursen har brutt opp gjennom både trendtak og motstanden fra toppene som gav divergensen i aksjekursen. Raskere stigningstakt kan nok forventes, men en kortsiktig korrigering og testing av støttenivåer skal heller ikke utelukkes. Testes støttene kan dette være gode tidspunkt å gå inn i aksjen.

  #2706
  Handelsmannen
  Deltaker

  Arctic Securities har startet dekning av Quantafuel aksjen med kursmål på 125 kr.

  Andre Quantafuel kursmål:

  Danske Bank Markets: 52,90 kr

  Sparebank 1 Markets: 50 kr

  https://finansavisen.no/nyheter/energi/2020/09/04/7563382/nytt-meglerhus-sier-kjop-til-quantafuel-ser-oppside-pa-170-prosent

  #2707
  Handelsmannen
  Deltaker

  quantafuel aksje forum teknisk analyse kursmål

  Siden forrige analyse har Quantafuel aksjen både satt en ny all time high og falt tilbake fra denne, noe som igrunn var som forventet. Korrigeringen fra toppen sendte kursen ned mot 7-dagerssnittet og støtten fra de tidligere toppene rundt 40 kr. Oppgangen fra august har kommet på stort volum, noe som viser at det er mange som vil inn i aksjen. I dag skyldes nok mye av oppgangen at Artic kom ut med Quantafuel kursmål på 125 kr. Skal flere meglerhus komme med kjøpsanbefalinger, og SP1 og DB oppjusterer sine kursmål kan det bli et bra rally i denne aksjen fremover.

  #2765
  Handelsmannen
  Deltaker

  DNB Markets har Quantafuel kursmål på 427 kr.

  #2813
  GreenGold
  Deltaker
  #2818
  Handelsmannen
  Deltaker

  Sparebank 1 har tatt opp kursmål på Quantafuel aksjen til 200 kr fra 50 kr.

  #2825
  Handelsmannen
  Deltaker

  qfuel quantafuel aksjen kursmål aksje forum

  Qfuel aksjen har vært sterk siste tiden, men akkurat de siste par ukene har den gått sidelengs i det som kan være en triangelformasjon. Ser vi på den litt lengre trenden har det blitt dannet høyere bunner, men vi mangler et par høyere topper for å få en definert stigende trend. Det er ikke utenkelig at kan skje i tiden fremover. Før dette kan skje trenger vi et brudd på motstanden i triangelformasjonen og et brudd på de fallende toppene i RSI chartet. MACD kan sette en stopper for dette på kort sikt, og gi fortsatt sidelengs utvikling, men på lengre sikt ser det ut til at det er oppsiden som gjelder for Quantafuel aksjen.

  #2833
  GreenGold
  Deltaker

  Oppdaterte Quantafuel kursmål:

  Fearnley Securities: 105 kr

  Sparebank1: 200 kr

  Arctic Securities: 125 kr

  Pareto Securities: 100 kr

  Danske Bank: 131,30 kr

  #2901
  Handelsmannen
  Deltaker

  quantafuel aksjen teknisk analyser forum kursmål

  I løpet av siste par ukene har det blitt dannet en triangelformasjon i Qfuel chartet. Et brudd på denne kan løfte kursen opp mot tidligere all time high. Det vil også kunne styrke RSI som da kan vise at kursen kommer til å stige videre innenfor den stigende trenden.

  #2992
  Handelsmannen
  Deltaker

  quantafuel aksjen merkur market tekniske analyser kursmål

  Quantafuel aksjen fikk et etablert brudd på triangelformasjonen, men falt tilbake, brøt støtten og utløste nok en del stop/loss ordre. Aksjekursen satt en bunn rett under 40 kr, og det er mulig at det nå blir dannet et gulv i en stigende trendkanal. Kursen har reagert opp fra dette nivået og MACD har gitt et kjøpssignal ved at det korte gjennomsnittet har brutt opp gjennom det lange gjennomsnittet. Her ligger vi også an til å få nye kjøpssignal gitt at det korte og det lange gjennomsnittet bryter opp gjennom 0-linjen. Vi har fått et lite signal fra RSI om at dette kan skje ved at RSI har brutt gjennom motstanden fra de fallende toppene. Kursen har motstand ved 57,10 kr og ved tidligere topper rundt 72 kr.

Viser 10 innlegg - 1 til 10 (av totalt 10)
 • Du må være innlogget for å svare på dette emnet.