Meny Lukk

Teknisk analyse av StrongPoint

Viser 3 innlegg - 1 til 3 (av totalt 3)
 • Forfatter
  Innlegg
 • #2861
  Handelsmannen
  Deltaker

  strong point strongpoint aksje aksjen kursmål analyse forum teknisk

  StrongPoint aksjen er inne i en stigende trend, men det har blitt dannet en hode/skulder formasjon og vi har fått et etablert brudd ned fra denne. Omtrent halvparten av potensialet fra formasjonen er tatt ut. Men, dette er en formasjon som ofte signaliserer større bevegelser. I øyeblikket tester kursen støtten i gulvet av trendkanalen. MACD har gitt et salgssignal ved at det korte gjennomsnittet bar brutt ned gjennom 0-linjen. Videre har RSI en negativ tendens på kort sikt. Det betyr at det er rom for at aksjekursen skal teste støtten i 50-dagerssnittet rundt 16 kr. Skjer dette vil den stigende trenden mest sannsynlig være brutt og det vil signalisere en svakere utvikling fremover.

  #2967
  Handelsmannen
  Deltaker

  strong point aksjen kursmål tekniske analyser forum

  Siden forrige tekniske analyse av Strong Point aksjen fikk vi et brudd på støtten fra gulvet i den stigende trendkanalen. Over lengre tid ble så motstanden i denne testet før kursen falt ned til 50-dagerssnittet og kursmålet rundt 16 kr ble innfridd. Kursen har nå reagert opp fra dette nivået og det ser ut til at den nå stanger i taket av det som er en fallende trendkanal. RSI er fortsatt negativ, men vi har fått et kjøpssignal fra MACD. Det gjør at denne aksjen først og fremst hører hjemme på overvåkningslisten frem til vi får indikasjoner om videre utvikling.

  #3221
  Handelsmannen
  Deltaker

  strongpoint aksjen kursmål tekniske analyser forum

  Siden sist har MACD kommet med nye kjøpssignaler ved at både det korte og det lange gjennomsnittet har brutt opp gjennom 0-linjen. I tillegg har RSI brutt motstanden fra de fallende toppene. I chartet for StrongPoint aksjen kan vi også se at det nå har blitt etablert en bredere stigende trend som startet i mai. Videre utviklingen innenfor denne er sannsynlig, og kortsiktig kursmål for StrongPoint aksjen er taket i trendkanalen. Det er rundt 23 kr.

Viser 3 innlegg - 1 til 3 (av totalt 3)
 • Du må være innlogget for å svare på dette emnet.