Meny Lukk

Teknisk analyse av Telenor

Viser 4 innlegg - 1 til 4 (av totalt 4)
 • Forfatter
  Innlegg
 • #2839
  Handelsmannen
  Deltaker

  telenor tel aksjen kursmål teknisk analyse forum

  Det ligger an til litt uro på børsen noe vi kan se i teknisk analyse av OSEBX, og da kan ofte aksjer som Telenor gjøre det bedre. Telenor har lenge hengt etter resten av markedet, og det har blitt dannet lavere topper i chartet, men samtidig har det også blitt dannet høyere bunner, noe som har gitt oss en triangelformasjon. Et etablert brudd på denne formasjonen kan gi oss et kursmål på i underkant av 180 kr for Telenor aksjen. Det er også andre ting som tyder på at aksjekursen kan få seg et løft fremover. MACD er i positivt terreng. RSI viser også en fin tendens med høyere bunner.

  #2905
  Handelsmannen
  Deltaker

  telenor aksjen analyse kursmål forum

  Vi har fått et etablert brudd på motstanden i triangelformasjonen, og det holder også på å dannes et etablert brudd på 200-dagerssnittet. I RSI har det blitt dannet en høyere topp, noe som viser at det er styrke i kursutviklingen. MACD viser også en positiv tendens. Til sammen kan dette være nok til å løfte kursen til kursmålet rundt 180 kr.

  #2937
  Handelsmannen
  Deltaker

  telenor aksjen analyser kursmål aksjeforum

  Telenor aksjen brøt ned gjennom 200-dagerssnittet, men støtten fra taket i triangelformasjon har holdt. RSI har også en positiv tendens. MACD har derimot gitt et salgssignal. I tiden fremover er det sannsynlig at kursen skal ned slik at RSI får testet støtten fra de høyere bunnene. Holder dette nivået vil det kunne gi et løft i kursen fremover. Dette vil igjen kunne gi et kjøpssignal fra MACD, og et potensielt brudd opp gjennom 200-dagerssnittet. Altså beveger kursen seg på interessante nivåer som kan vise seg å være gode kjøp. Her er det først og fremst RSI som er avgjørende.

  #2966
  Handelsmannen
  Deltaker

  telenor aksjen kursmål tekniske analyser forum

  Testingen av støtten i taket av triangelformasjonen har trukket ut i tid, men tradingcaset er fortsatt intakt med kursmål på 180 kr. Kursen ser ut til å venne seg til å trade rundt 200-dagerssnittet. Utviklingen i RSI er fortsatt positiv. Nå har vi også fått et kjøpssignal fra MACD noe som kan være startskuddet mot kursmålet for Telenor aksjen.

Viser 4 innlegg - 1 til 4 (av totalt 4)
 • Du må være innlogget for å svare på dette emnet.