Meny Lukk

Teknisk analyse Lerøy Seafood Group

Viser 6 innlegg - 1 til 6 (av totalt 6)
 • Forfatter
  Innlegg
 • #2586
  Handelsmannen
  Deltaker

  Teknisk analyse Lerøy Seafood Group aksjetips short

  Lerøy Seafood Group er inne i en fallende trend som strekker seg tilbake til november 2018. Aksjekursen har testet motstanden i trendtaket og reagert ned. Det har også kommet salgssignal fra Parabolic SAR. MACD viser også at det korte snittet holder på å bryte ned gjennom det lange snittet, noe som også er et salgssignal. RSI rundt 45 er forholdsvis lavt, men vi har sett at RSI for Lerøy Seafood Group kan gå ned til 20 etter kraftige fall i kursen. Disse fallene har kommet etter å ha testet motstanden i trendtaket. Det er en teknisk støtte fra tidligere topper og bunner rundt 54 kr, men det ser ut til at denne ikke vil være sterk nok nå som både Parabolic SAR og MACD har gitt salgssignaler. Det betyr at kursen kan falle ned til støtten i trendgulvet rundt 45 – 46 kr. Dette kan være et bra aksjetips for shorting.

  #2757
  Handelsmannen
  Deltaker

  lsg aksjen teknisk analyse kursmål

  Vi fikk aldri noe brudd ned, men det ser ikke ut til at det er nok til å friskmelde Lerøy Seafood Group aksjen. Det har blitt dannet en stigende trend, og både tak og gulv har blitt testet flere ganger i denne, men det er for tidlig å si om dette er en ny trend som avbryter den forrige mer langsiktige fallende trenden aksjen fulgte, eller om den stigende trenden kun er en kortsiktig trend innenfor den lange fallende trenden. Vi ser en bedring i RSI, og det kommer også positive signaler fra MACD. Likevel er dette signaler vi må tolke forsiktig siden dette kan være falske signaler.

  lerøy seafood group aksjen aksjeforum kursmål

  50-dagerssnitt og 200-dagerssnitt har tidligere vist at kan være nyttige verktøy for å følge trender i Lerøy aksjen. Sent i 2012 fikk vi et golden cross, og aksjen var i en stigende trend frem til death cross som kom i 2019. I denne perioden har det ikke vært noen falske signaler. Etter death cross har det derimot vært flere falske signaler. Likevel tror vi at disse gjennomsnittene kan være viktige å følge med på fremover. Får vi et etablert brudd ut av den fallende trenden, tekniske vendeformasjoner og et golden cross kan dette styrke signalene om at kursutviklingen for Lerøy aksjen er i ferd med å snu. Enn så lenge kan det være best å stå på sidelinjen og vente på en solid bekreftelse.

  #2853
  Handelsmannen
  Deltaker

  lerøy aksjen forum aksje analyse kursmål

  Da har vi fått bekreftet at den stigende trenden kun var en sekundærtrend, og Lerøy aksjen har brutt ned gjennom denne. Kursen har også brutt ned gjennom støtten på 54 kr. RSI er delvis nøytral. Etter alle solemerker skal dermed kursen fortsette videre nedover i den langsiktige fallende trenden. Det er godt mulig at kursen skal ned å teste støtten i gulvet av trendkanalen, noe som da gir et kursmål på rundt 45 kr.

  #2938
  Handelsmannen
  Deltaker

  lsg lerøy seafood group aksjen kursmål analyser aksjeforum

  Kursen for Lerøy Seafood Group fikk en reaksjon opp og testet motstanden. Denne ble alt for sterk, noe som sendte kursen ned. Vi ser at den kortsiktige tendensen i både RSI og MACD er svak, og her kan vi forvente at kursen skal falle videre. Inntil videre er det gulvet i den fallende trendkanalen som er kursmål for LSG aksjen.

  #2996
  Handelsmannen
  Deltaker

  Lerøy Seafood Group aksjen kursmål tekniske analyser kjøpsanbefalinger

  Lerøy Seafood Group har over lengre tid beveget seg innenfor en fallende trend, noe vi har vist i tidligere tekniske analyser av Lerøy aksjen. For kort tid siden la selskapet frem sterke tall, og kom med god guiding for tiden fremover. Dette kan har gjort at flere meglerhus har tatt den inn blant sine anbefalte aksjer. Når dette skjer får vi ofte gaps. Et gap er når kursen enten gjør et plutselig hopp eller fall, noe som gir et mellomrom mellom candlesticks. I dette tilfellet har vi det som mest sannsynlig er et common gap. Som regel blir denne formen for gap fylt igjen, noe som åpner for muligheten for at Lerøy aksjekursen skal falle ned til nivået rundt 51,80 kr. Dette kan være en aksje som er verdt å følge med på fremover. RSI har gitt et kjøpssignal, men vi mener vi også bør ha et etablert brudd på den fallende trenden, og en vendeformasjon eller et golden cross på 50-dagers og 200-dagers gjennomsnitt før vi kan kjøpe aksjen.

  #3228
  Handelsmannen
  Deltaker

  kursmål lerøy seafood group tekniske analyser.png

  Ikke overraskende faller Lerøy aksjen tilbake etter det kraftige hoppet. Kursen tester nå 200-dagerssnittet. Dette ligger nå rett over taket i den fallende trenden aksjen lenge har beveget seg innenfor. Dette kan bli et viktig område, men som nevnt tidligere er det muligheter for at gapet skal dekkes. Vi ser også på MACD at det korte snittet er i ferd med å bevege seg mot det lange snittet etter en dramatic rise. Det har blitt satt en høyere topp i chartet, noe som er positivt, men vi trenger også å se at det dannes en høyere bunn og at vi fortsatt har et etablert brudd på den fallende trenden. Altså er aksjen fortsatt på overvåkningslisten.

Viser 6 innlegg - 1 til 6 (av totalt 6)
 • Du må være innlogget for å svare på dette emnet.