Meny Lukk

Teknisk analyse OSEBX

Viser 5 innlegg - 1 til 5 (av totalt 5)
 • Forfatter
  Innlegg
 • #2585
  Handelsmannen
  Deltaker

  Teknisk analyse OSEBX

  Som du kan se i chartet for teknisk analyse av OSEBX begynner det å skje ting. Indeksen beveger seg innenfor en kortsiktig stigende trend og er nå helt i gulvet av trendkanalen. Det har blitt dannet høyere topper på chartet, men samtidig har det blitt satt lavere topper i RSI. Divergensen mellom disse er minimal, men samtidig er dette noe som kan bli viktig å følge med på fremover siden dette ofte signaliserer at det kan komme et fall.

  Indeksen er på oversiden av både 50 og 200 dagerssnitt. Etter deatch crosset i midten av mars har vi hatt 50 dagerssnitt under 200 dagerssnitt. Nå begynner avstanden mellom disse å bli liten, og kommer 50 dagerssnittet seg over 200 dagerssnittet har vi et golden cross som er et langsiktig kjøpssignal. På kortsikt ser det ut til at indeksen skal ned å teste støtten i 200 dagerssnittet som har gitt motstand tidligere. Det ser heller ikke usannsynlig ut av indeksen også skal teste 50 dagerssnittet som har fått testet støtten flere ganger i løpet av de siste par månedene.

  Teknisk analyse av OSEBX viser at det er støtte fra tidligere topper og bunner rundt 775, gitt at støtten i trendgulvet, og 50 dagerssnitt og 200 dagerssnitt ikke holder. På oversiden har vi først motstanden fra de stigende toppene. Deretter kommer motstand fra tidligere topper rundt 945, og til slutt motstand fra trendtaket.

  #2664
  Handelsmannen
  Deltaker

  osebx indeks teknisk analyse

  OSEBX har brutt ut av den stigende trenden, men ennå har vi ikke et etablert brudd. Det kan vi eventuelt få neste uke. Om det blir testing av motstanden i trendgulvet eller om det blir testing av 50 dagerssnitt gjenstår å se. Dersom bruddet på den stigende trenden vi ser nå viser seg å være et falsk brudd vil indeksen kunne få et kraftig løft og vi har en mulighet for at taket i trendkanalen skal testes på litt lengre sikt. Motsatt vil testing av 50 og 200 dagerssnitt i første omgang tyde på at markedet kommer til å flate ut. Brudd ned gjennom disse og det kan bli støtten rundt 775 som skal testes.

  #2741
  Handelsmannen
  Deltaker

  teknisk analyse osebx oslo børs analyser

  Vi har fått et etablert brudd ut av den stigende trenden OSEBX indeksen har vært inne i siden markedet bunnet ut i mars. Neste uke er det stor sjanse for at indeksen skal teste støtten i gjennomsnittene. Her ser det ut til at 50-dagerssnittet er det viktigste, og det ligger rundt 832. Den nedsiden er minimal. Under gjennomsnittene har vi igjen støtte på 775. Med den svake utviklingen i RSI er det sjanser for at denne også skal testes i løpet av de neste ukene.

  #2822
  Handelsmannen
  Deltaker

  teknisk analyse osebx indeksen aksjeforum

  Ikke veldig overraskende har OSEBX falt tilbake. Motstanden fra tidligere lavere topper i både indeks og RSI ble for mye. OSEBX indeksen beveger seg nå rundt 200-dagerssnittet, og ikke langt under dette finner vi 50-dagerssnittet. Det er stor sannsynlighet for at begge disse skal testes. Samtidig er det også sannsynlig at kursen kommer til å falle ned til støtten rundt 775 poeng i løpet av de kommende ukene.

  #2864
  Handelsmannen
  Deltaker

  oslo børs indeks aksjer analyse teknisk forum

  50-dagerssnittet har blitt testet, og så langt har det holdt. På kort sikt, de første par dagene neste uke kan det føre til et løft i kursen. Men, på litt lengre sikt ser det fortsatt negativt ut. RSI viser fortsatt en svak tendens, og MACD har gitt salgssignaler med både det korte og det lange gjennomsnittet som har brutt ned gjennom 0-linjen. At vi får en test av støtten på 800 en innenfor rekkevidde.

Viser 5 innlegg - 1 til 5 (av totalt 5)
 • Du må være innlogget for å svare på dette emnet.