Meny Lukk

Teknisk analyse VOW

Viser 6 innlegg - 1 til 6 (av totalt 6)
 • Forfatter
  Innlegg
 • #2670
  Handelsmannen
  Deltaker

  Teknisk analyse VOW aksjen kursmål

  VOW aksjen er inne i en sidelengs trend, og ser ut til å være i ferd med å teste motstanden i taket av trendkanalen. RSI har dannet høyere topper, noe som er positivt og viser at VOW aksjen kan få et løft. Samtidig er 10-dagerssnitt i ferd med å bryte gjennom 25-dagerssnitt, noe som også viser at aksjen kan få et løft. Dersom dette er nok til at aksjen får et etablert brudd gjennom motstanden i taket vil VOW kursmål kunne settes rett under 32,50 kr.

  #2702
  Handelsmannen
  Deltaker

  vow aksjen kursmål trend teknisk analyse

  VOW aksjen fikk golden cross på 10-dagerssnittet og 25-dagerssnittet og har nå brutt ut av den sidelengse trendkanalen. Siste tids kursoppgang har kommet på høyt volum, noe som styrker bruddet. I aksjechartet har det blitt dannet høyere topper og høyere bunner, og den samme tendensen kan vi se i RSI. Fremover er det sannsynlig at kursen vil bevege seg innenfor den stigende trenden jeg har tegnet inn i chartet.

  #2767
  Handelsmannen
  Deltaker

  vow aksjen kursmål tekniske analyser aksjeforum

  Kursmål for VOW aksjen ble nådd, og kursen har i tillegg brutt ut av den stigende trenden. Det har skjedd på virkelig stort volum. Rundt 35 kr, hvor kursen er i dag, er det motstand fra tidligere topper. Det skal ikke utelukkes at kursen kommer til å stige gjennom denne, men jeg tror det er mulig at vi får en liten korrigering i kursen. Faller den for eksempel ned til taket i den stigende trenden kan det være en god inngang.

  #2824
  Handelsmannen
  Deltaker

  kursmål vow aksjen tekniske analyser aksjeforum

  VOW aksjen gikk gjennom motstanden fra tidligere topper og det ble dannet en ny ATH rundt 41,35 kr. Etter dette har kursen falt tilbake som vi nevnte var en mulighet i forrige tekniske analyse av VOW aksjen. Det er muligheter for at støtten i taket av den stigende trenden skal testes igjen, det korte snittet i MACD ser ut til å gå ned gjennom det lange snittet. Samtidig har RSI en positiv tendens. Holder støtten i taket skal vi derfor ikke se bort i fra at motstanden fra forrige ATH skal testes, noe som betyr at VOW kursmål kan være rundt 41,35 kr på kort sikt. Dette kan etablere en stigende trend med raskere stigningstakt.

  #2939
  Handelsmannen
  Deltaker

  vow aksjen kursmål analyser aksjeforum

  Støtten i taket av trendkanalen holdt ikke for VOW aksjen, og dermed er kursen tilbake i den stigende trenden. Siden kursen toppet ut har det kommet salgssignaler fra MACD og tendensen i RSI er svak i det korte bildet. Samtidig er kursen på oversiden av 50-dagerssnittet og dette kan vise seg å bli et viktig nivå for aksjekursen. Holder dette nivået, og vi får en bedring i RSI og MACD skal kursen kunne gå mot taket i trendkanalen, noe som gir et VOW kursmål på rundt 35 kr.

  #3461
  Handelsmannen
  Deltaker

  vow aksjen teknisk analyse hode skulder formasjon kursmål

  VOW aksjen falt tilbake og testet gulvet i trendkanalen for så å stige opp over gjennomsnittene på 10 og 25 dager. I løpet av november har det blitt dannet en hode/skulderformasjon og vi har fått et brudd ned fra denne. Det signaliserer at aksjekursen kan falle ned mot gulvet i den stigende trendkanalen. Nylig fikk vi også et salgssignal fra MACD, noe som øker sannsynligheten for en ny test av gulvet i trendkanalen. På sikt kan det være et godt nivå for å kjøpe VOW aksjen. En reaksjon opp derfra kan gi et kortsiktig VOW kursmål på 38 kr ved taket i trendkanalen.

Viser 6 innlegg - 1 til 6 (av totalt 6)
 • Du må være innlogget for å svare på dette emnet.