Meny Lukk

Tekniske analyse av Norsk Hydro – NHY

Viser 3 innlegg - 1 til 3 (av totalt 3)
 • Forfatter
  Innlegg
 • #2100
  GruveGraver
  Deltaker

  teknisk analyse av norsk hydro nhy

  Aksjekursen til Norsk Hydro har vært et trist syn i lang tid. Derfor kan vi starte med det som ser positivt ut. Siden tidlig mars har det blitt dannet høyere bunner. Slik jeg ser det kan dette bli en dobbel bunn eller starten på en stigende trend. MACD gav en crossover i midten av mars. RSI er på komfortable nivåer. Kursen har i det korte bildet dannet en fallende motstandslinje med lavere topper. Det samme gjelder også for RSI. Får vi et brudd på denne motstanden i kurschartet og RSI vil dette kunne være med å løfte kursen opp mot 50 dager. Det vil også kunne gi oss et brudd på motstanden i den doble bunnen.

  Det som ikke ser så bra ut for NHY aksjekursen er at kursen beveger seg innenfor en fallende trend som strekker seg tilbake til slutten av 2017. 50 dager har holdt seg konsekvent under 200 dager siden mars 2018, med unntak av et kort brudd over 200 dager i desember 2018 og januar 2019. Vi fikk ikke trendskifte den gang. Men, det kan være at det kan sees på som et signal om at trenden fremover kan flate ut, og at vi kan få en stigende trend etter dette.

  Uansett er det muligheter for at kursen skal teste motstanden i trendtaket. Skjer dette vil vi kunne få et løft opp mot 27 – 29 kr. Fra dagens 21 – 22 kr er det et greit løft. Det kan være en god tradingmulighet.

  #2212
  GruveGraver
  Deltaker

  <p>norsk hydro aksjen nhy teknisk analyse aksjeforum</p><p>Det har ikke vært store bevegelser i aksjekursen til Norsk Hydro. Men, det har kommet noe som kan være viktige signaler. Vi har fått brudd på den fallende motstandslinjen. Støtten i den kortsiktige trenden har blitt testet på nytt. Vi har også brudd på motstanden i RSI. MACD er fortsatt positiv, og det er her vi kan se potensiale til store bevegelser dersom vi krysser 0-linjen. Første motstand er taket i den korte trenden og evt 50 dager. Deretter har vi taket i den langsiktige fallende trenden og 200 dager.</p>

  #2576
  GruveGraver
  Deltaker

  teknisk analyse norsk hydro kursmål

  Norsk Hydro brøt den fallende trenden, og det har blitt etablert en stigende trendkanal. Nå ser det ut til at støtten i 200 dager skal testes, det er også mulig at støtten i trendgulvet skal testes i tiden fremover. Motstand på oversiden har vi på 50 dager og deretter trendtaket på 30 kr. RSI er nøytral, MACD viser muligheter for svak utvikling. Likevel ser det ut til at kursen skal fortsette i trenden.

Viser 3 innlegg - 1 til 3 (av totalt 3)
 • Du må være innlogget for å svare på dette emnet.