Meny Lukk

XXL aksjen i trendgulv

Viser 1 innlegg (av totalt 1)
 • Forfatter
  Innlegg
 • #3427
  TechTrader
  Deltaker

  XXL aksjen aksjer teknisk analyse forum kursmål anbefalinger

  I slutten av mars fikk vi et kjøpssignal fra MACD indikatoren når det korte gjennomsnittet brøt opp gjennom det lange gjennomsnittet. Samtidig dannet aksjekursen også et breakaway gap. Ca en måned senere fikk vi en bekreftelse på at aksjen hadde gått inn i en stigende trend når det korte gjennomsnittet på 10 dager brøt opp gjennom det lange gjennomsnittet på 25 dager. Frem til i dag kan vi se at 10-dagersgjennomsnitt har gitt en viktig støtte for aksjekursen. Kursen for XXL aksjen har også testet støtten i 25-dagersgjennomsnitt. Det var i august/september.

  I midten av oktober flatet kursen ut, og mot slutten av måneden begynte aksjekursen å falle. Først ser vi at kursen testet 10-dagersgjennomsnitt over en kort periode, før den brøt ned. Dette fallet gikk rett ned gjennom både gjennomsnittlinjen i regresjonstrenden og 25-dagersgjennomsnitt som lå på omtrent samme nivå. Videre fikk vi et death cross når det korte gjennomsnittet brøt ned gjennom det lange gjennomsnittet i begynnelsen av november.

  Det som er spennende nå er at XXL aksjen beveger seg helt nede ved gulvet i den stigende regresjonstrenden. Dette nivået har over tid blitt testet fra både undersiden og oversiden, noe som viser at dette er et sterkt nivå. Mindre spennende blir det ikke av at MACD har gitt et kjøpssignal. Igjen har det korte gjennomsnittet brutt opp gjennom det lange gjennomsnittet slik som vi så i begynnelsen av trenden i mars.

  Får vi nå et brudd opp gjennom det lange gjennomsnittet på 25 dager i chartet kan det på kort sikt se veldig lovende ut for XXL aksjen. Dette kan nemlig signalisere at vi har et kursmål for XXL aksjen først ved gjennomsnittslinjen i regresjonstrenden rundt 27,50 kr. På lengre sikt er det ikke umulig at aksjen også skal gå mot taket i trendkanalen. Det betyr i så fall et XXL kursmål på rundt 35 kr eller en oppside på rundt 75 %.

Viser 1 innlegg (av totalt 1)
 • Du må være innlogget for å svare på dette emnet.