Meny Lukk

Hold deg oppdatert med siste nyheter.

Nyheter

Trading

Informasjon er utrolig viktig når du driver med trading, og det kommer hele tiden nyheter som påvirker markedet. Våre nyheter kan ikke hjelpe deg her, men det våre nyhetsoppdateringer kan hjelpe deg med, er å finne de beste tradingverktøyene, lese tester av nettmeglere, lære deg tradingstrategier og få oppdateringer fra markedet.

Er du ute etter siste nytt kan du heller besøke finansaviser på nett eller bruke en tradingplatform med nyhetsoppdateringer.

Tradingstrategier

Ved trading er det viktig å ha en plan. Før du kjøper en aksje må du vite når den skal selges, både om kursen stiger eller om den faller. Tradingstrategier strekker seg fra enkle strategier hvor du bruker stop/loss for å minimere tap om markedet går mot deg, til kompliserte strategier som bruker hedging i flere ulike instrumenter.

Finansanalyse

Ofte legger vi ut tekniske analyser av aksjer som er verdt å følge med på. Disse har du gratis tilgang til. I tillegg vil du også finne tekniske analyser av indekser, råvarer og valuta.

Nyheter fra markedet

Det kommer ofte viktige nøkkeltall som kan gi store utslag i markedet. Med våre oppdateringer har du full oversikt over når tallene legges frem, hvilke forventinger markedet har, og mye mer.